Apartman Hotel Bükfürdő

Telefonrendszer hálózatának korszerűsítése

2016.10.24-én 08:00-16:00 között a nap folyamán egyelőre ismeretlen időpontban 30 perces leállás lesz, a Telekom által végzett hálózatkorszerűsítés miatt.

Tovább »

Szilveszterezzen az Apartman Hotelban

Szilveszterezzen Velünk Bükfürdőn! Szilveszteri Menü: Rózsakert Étterem Auróra Étterem

Tovább »

Év Szállása 2016 verseny

  Ismételten elindult az ÉV Szállása verseny a szallas.hu oldalon. A tavalyi év második helyezése után az Apartman Hotel ismét megcélozza a dobogót! Kérünk minden volt és leendő vendégünket, sikerességünket egy szavazattal támogassa: https://szallas.hu/evszallasa

Tovább »

Kedvezményes fürdőjegyek!

Az Apartman Hotel vendégei egyedülálló kedvezménnyel vehetik igénybe a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum szolgáltatásait. A szálló lakói 10% kedvezményre jogosultak az Élményfürdő és a Szaunavilág látogatásakor! A kedvezményre jogosító kupont a recepciónál igényelheti érkezésekor!

Tovább »

Booking

“Azt kaptuk amire vártunk, sőt még jobbat!” 2015-ben ilyen és ehhez hasonló vendégvélemények alapján nyerte el szállodánk a kiváló 8,2-es értékelést a Booking.com oldalán. Az Apartman Hotel*** volt Bük-szerte a leggyakrabban foglalt szálláshely. Szeretnénk a 2016-os évet is ilyen jó vagy még ennél is jobb eredményekkel zárni. Köszönjük!

Tovább »