Apartman Hotel Bükfürdő

Apartman Hotel

Apartman Hotel*** Bükfürdő

A bükfürdői Apartman Hotel*** a Dunántúl legnagyobb gyógy- és élményfürdőjétől néhány perc sétára, a fürdőtelep zöldövezeti részén található. Az Apartman Hotel*** – amely az ország első üdülőszövetkezete – több mint 35 éve kínál minden generáció számára élménnyel teli pihenést.

Az eltelt 35 év alatt a szálloda minden részlege megújult, csak egy nem változott: a barátságos, családias hangulat. A szálloda négy különálló épületében levő 82 db egyszobás és 4 db másfélszobás apartman mindegyikéhez teljesen felszerelt teakonyha, fürdőszoba és – a mozgássérült apartmanok kivételével – loggia is tartozik. A szobákban Vendégeink kényelmét televízió, telefon, az épületekben ingyenes Wi-fi elérhetőség szolgálja.

A Himalája sószoba és az automata Ceragem-E masszázs remek kiegészítői a Büki Gyógy- és Élménycentrum egyedülálló gyógyvizének és a számtalan gyógykezelési lehetőségnek, a szálloda játszóterén pedig kisebb Vendégeink is felhőtlen órákat tudnak eltölteni.

Az „A” épület halljában levő Calvados Kávézóban kipróbálhatják a helyben sütött pékárukat, a „B” épület mögött levő Rózsakert Étterem pedig házias ételeivel várja Önt!

A 14 hektáron elterülő Büki Gyógy- és Élménycentrum az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, amely legmodernebb Szaunavilágával és a különleges Medical Wellness Centrumával minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 32 medencével, több mint 5.200 m2 vízfelülettel rendelkező fürdőben mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb pihenési lehetőséget.

Legyen Ön is Vendégünk, szeretettel várjuk!

fooldal1