Apartman Hotel Bükfürdő

Rangos elismerést kapott az Apartman Hotel!

Rangos elismerést kapott az Apartman Hotel!

Immáron harmadik alkalommal jutalmazta Magyarország vezető szállásközvetítő oldala – a szallas.hu – a magyarországi szálláshelyeket. A kínálat sokrétűsége több díjazási kategóriát indikált. A szállodák versenyét két csoportra bontották, külön értékelték az 1-3 csillagos és a 4-5 csillagos hoteleket, illetve nem maradtak ki a megmérettetésből a panziók és az apartmanok sem.

_DSC0484

Németh Violetta ügyvezető igazgató átveszi az elismerést Ördög Nórától és Szigetvári Józseftől, a szallas.hu ügyvezetőjétől

 

A díjátadó gálára 2015. november 26-án került sor Budapesten. A meghívott szálláshelyek képviselőit Ördög Nóra – az est háziasszonya – köszöntötte. A díjazottak között találhatunk egy bükfürdői hotelt is az Apartman Hotelt***. A három csillagos kategória közönségdíjá- nak második helyezését kapta a szálloda. Az  elismerés különösen értékes, hiszen a díjat a vendégek szavazatai alapján ítélték oda a vasi fürdővárosban található komplexumnak. Az üdülőszövetkezetként és hotelként is üzemelő Apartman Hotel a 2015-ös esztendőben került fel az oldalon értékesített több ezer szállás közé, és már az első évben elnyerte a vásárlók és vendégek bizalmát.

Minden szavazónknak szeretnénk megköszönni a támogatást!