Apartman Hotel Bükfürdő

Szobáink

Szobáink

Az Apartman Hotel*** négy különálló épületében három különféle szobatípus áll Vendégeink rendelkezésére. Az apartmanok mindegyikéhez teljesen felszerelt teakonyha, fürdőszoba és – a mozgássérült apartmanok kivételével – loggia is tartozik.

A teakonyhában hűtőszekrény, rezsó, kávéfőző, edényzet, evőeszközök található; mikrohullámú sütő a recepción bérelhető. A szobákban Vendégeink kényelmét televízió, telefon, az épületekben ingyenes Wi-fi elérhetőség szolgálja.

Egyszobás apartman

Egyszobás apartman Az összetolt ágyas apartmanok maximálisan 3 fő felnőtt, vagy 2 felnőtt és 2 fő 12 éven aluli gyermek (egy kihajtható kanapén) kényelmes elhelyezését teszi lehetővé.

Másfélszobás apartman

Másfélszobás apartman A két légterű apartmanok közös fürdőszobával és teakonyhával elsősorban családok részére a legjobb választás. Az apartmanok maximálisan 5 fő felnőtt, vagy 4 felnőtt és 2 fő 12 éven aluli gyermek kényelmes elhelyezését teszi lehetővé.

Akadálymentesített szobák

Akadálymentesített szobák: Szállodánk “A” és “C” épületében mozgáskorlátozott Vendégei részére 2 – 2 db speciálisan kialakított szobát, az épületen belül akadálymentes közlekedést biztosít. Kétágyas, akadálymentesített szobáinkban tágas tér, kerekesszékről is könnyen hozzáférhető bútorok állnak Vendégeink rendelkezésére. A fürdőszobában a zuhanyzót és a toilettet kapaszkodókkal szereltük fel, így kerekesszékes szállóvendégeink könnyített módon használhatják azokat.