32 °C

H–9740 Bük, Termál krt. 41/A.

+36 94 358-088

ertekesites@apartmanhotel.hu

Az Apartman hotelről

         

Bükfürdőn, a több mint 50 esztendeje működő gyógyfürdő szomszédságában található az Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotel négy épületből álló komplexuma, melyből kettő a nyüzsgő fürdőváros zöldövezeti részén - árnyas fák ölelte területen fekszik – kínálva tökéletes nyugalmat vendégeink számára, míg a másik kettő a fürdőre vezető út mellett elhelyezkedve várja az idelátogatókat. Az A és B épületeink 5 perces távolságban helyezkednek el a gyógyfürdő bejáratától, míg a csendesebb környezetben elhelyezkedő C és D épületünktől 10 percnyi sétával elérhető a fürdőkomplexum. Recepciónk az A épületben található. Az A épület előtt sorompóval zárt parkoló valamint a B, C és D épület mellett további parkolók helyezkednek el. Mindegyik helyszínen a parkolás díja 300 Forint/nap/autó. 

Szlogenünk – „Generációk találkozóhelye” – egyben hitvallásunk és filozófiánk alapját adja. Hiszünk benne, hogy nálunk minden korosztály megtalálja azt, ami egy tökéletes pihenéshez és kikapcsolódáshoz szükséges.

Miben különbözünk másoktól?
Szállodánkban nem szobákat, hanem teljesen felszerelt apartmanokat kínálunk a pihenni vágyóknak, hogy az otthon kényelmét nyaralás közben is élvezhessék. Hisszük, hogy egy hotel nem korlátozhatja vendégei szabadságát, így nálunk nem kell kötelező étkezést vásárolni, hiszen a főzőlappal, mikrohullámú sütővel és edényekkel rendelkező konyháinkban bárki megcsillogtathatja főzőtudományát. De természetesen ajánljuk, hogy próbálja ki Ön is a Rózsakert éttermünket, ahol lehetőség nyílik reggeli igénybevételére.  

Bújjon el a rohanó világ elől, nézze a csillagos égboltot a szobákhoz tartozó erkélyről, vagy intézze akár üzleti ügyeit – kihasználva a szobákban elérhető nagy sebességű vezeték nélküli internetet.  

Tradíció, hagyományok, és folyamatos fejlődés. Az Apartman Hotel az elmúlt három évtizedben több millió elégedett vendéget fogadott, és rengetegen térnek hozzánk vissza évről évre. Van, amit nem lehet pénzért megvenni… számunkra egy boldog, elégedett vendég mosolya megfizethetetlen.