25 °C

H–9740 Bük, Termál krt. 41/A.

+36 94 358-088

ertekesites@apartmanhotel.hu

Általános információk

A teljes ASZF az Adatvédelem menüpont alatt megtekinthető.

Az ajánlatkéréssel illetve a szállás megrendelésével egyidejűleg tudomásul veszik, hogy adataikat a Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotel a GDPR (EU 2016/679. sz. rendelete), valamint vonatkozó más hatályos jogszabályok alapján kezeli. Az adatvédelemmel kapcsolatban a www.apartmanhotel.hu honlapunkon tájékozódhat részletesen.


A szobaár tartalmazza:
Szállás teljesen felszerelt konyhával rendelkező apartmanjainkban
Önellátás / Reggeli 
Ingyenes internet csatlakozási lehetőség ( WIFI )


Üdülőhelyi díj extra fizetendő: 600,- Forint / fő / éjszaka ( 18 év felett )
Bük Város Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi adókról szóló 18/2022. (XI. 29.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló 19/2023. (XI.30.) önkormányzati rendelet 1. § (2) bekezdése szerint az idegenforgalmi adó mértéke 2024. január 1-jétől 600 Ft/fő/vendégéjszaka.

Térítésmentes szolgáltatások:
Apartmanó Játszószoba
TouchGameTable (interaktív játékasztal) 
Csomagmegőrzés
Csomagszállítás kérésre
Értékmegőrzés a recepción
Hallban elhelyezett számítógép használat
Sporteszközök bérlése
Varrókészlet, vasaló és állvány recepción
Extra paplan, párna, pléd recepción

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások:
Ceragem- E masszázs
Fürdőköpeny bérlés
Kerékpár bérlés
Só- szoba
Mosatási és vasalási szolgáltatás
Nyomtatás, fénymásolás recepción
Italkínálat a szobában
Nyilvános telefon recepción

Gyermekkedvezmény:
0-2,99 év             Ingyenes
3-9,99 év              50%  pótágy
10- év                  100% pótágy
 
A szállodába a kizárólag erre kijelölt szobákba – előzetes bejelentés után – kistestű szobatiszta háziállat behozható, díja bruttó 3 500 Ft/ állat/ éjszaka. A szálloda területén az ebtartási rendelet érvényes, a tulajdonos az állat által esetlegesen okozott károkért anyagi felelősséggel  tartozik.

Szállodánk saját szolgáltatásaként ajánlja a Ceragem- e masszázst illetve sószoba használatot (melyet mindenki saját felelősségére használhat) valamint lehetőség nyílt a büki gyógyfürdőbe egyes fürdőbelépő típus/ bérlet vásárlásra.  Az itt felvett és érvényesített karórák segítségével megspóroljuk Önnek az esetleges sorban állást, várakozást a gyógyfürdő jegypénztáránál, hogy ezáltal is még tartalmasabban, pihentetőbben teljen a tartózkodásuk.
A legkisebb vendégeinket a szálloda saját játszóterén és az Apartmanó játszószobában várjuk.

Fizetés, előleg:
Helyszínen, érkezéskor.
A foglalás garantálásához előleg nem szükséges, kivételt képez ezalól a kiemelt és ünnepi időszakok. Az előleg szükségességéről és összegéről az értékesítő kollégák tájékoztatást adnak a foglalás alkalmával.
Amennyiben a megrendelt szobák száma meghaladja az 5 db szobát, úgy minden esetben előleg fizetésével tudjuk a foglalást garantáltan tartani.
Elfogadunk készpénzt, bankkártyát ( MC, VISA, MAESTRO) hitelkártyát ( AMEX) és Szép kártyát.

Foglalási- és lemondási feltételek:
A foglalás módosítására vagy lemondására az esetleges félreértések elkerülése végett írásban van lehetőség!
A foglalás az érkezés előtti 3. nap 14:00 óráig kötbérmentesen lemondható. Ebben az esetben a már megfizetett Ellenérték a Vendég számára teljes egészében visszajár, és azt Szolgáltató a számára egyszeri 5.000 Ft adminisztrációs költség ellenében visszafizeti, ugyanazon az úton módon, ahogyan számára az összeg megérkezett.
Érkezés előtti 3. nap 14:00 óra és 2. nap 14:00 óra közötti lemondás esetén a kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatások nettó 50%-a.
Ezen határidőn túli lemondás, vagy meg nem érkezés esetén a kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatások értékének nettó 100%-a.

Szobák elfoglalása, kijelentkezés:
A szobákat garantáltan délután 14:00 órától biztosítjuk Vendégeink részére, és kérjük, hogy a távozás napján reggel 10:00 óráig legyenek szívesek kijelentkezni. Esetleges késői érkezésüket (22.00 óra után) legyenek szívesek előre jelezni a recepción +36/94/358 088.
A szabad kapacitás függvényében, külön térítés ellenében természetesen lehetőséget biztosítunk a szobák meghosszabbított használatára erről a hotel recepcióján legyenek szívesek érdeklődni.
10:00-15:00 óra között: 5 000Ft/ szoba egyszobás apartmanban
                                      9 000Ft/ szoba másfél szobás apartmanban
15.00 után:                    napi szállásdíj fizetendő

Parkolás:
Az “A” épület előtt sorompóval zárt parkoló valamint a “B”, “C” és “D” épületek mellett további parkolóhelyek állnak rendelkezésre. Mindegyik helyszínen a parkolás 300 Ft/nap/autó.


Egyéb felmerülő kérdéseikkel, kéréseikkel kapcsolatban örömmel állunk szíves rendelkezésükre.

NTAK szám: SZ19000142