31 °C

H–9740 Bük, Termál krt. 41/A.

+36 94 358-088

ertekesites@apartmanhotel.hu

Sószoba

A sóval való "gyógyítás" már évezredes hagyományra tekint vissza. A több évszázados kísérletezgetések folyamatos sikerekről számoltak be, melyekre építve kialakult a modern világban csak sószobaként emlegetett – gyógykezelési célokat szolgáló – egészség és közérzet javító szolgáltatás.

A só igazi természetes csodaszer, tisztítja a tüdőt, a hörgőket és segít a slejm felszakításában, lágyítja, felbontja a viszkózus váladékot, nyálkát a tüdőben. Segítségével közvetetten erősíthető az immunrendszer, de jótékony hatással bír az alvási zavarok és allergiák kezelésében is.

Sószobánk különlegessége és kiemelkedő hatása nem a gyönyörűen fénylő sótéglákban keresendő! Egy hidegködös ionizátor segítségével a légteret sóionokkal telítjük, így ezáltal fontos ásványi elemek jutnak a tüdőn keresztül közvetlenül a vérbe, majd a sejtekhez. A levegőben levő sópára a pozitív töltésű részecskéket megköti (pl. por, pollenek), ezáltal a helység levegőjét teljesen megtisztítja.
A legtökéletesebb hatást kúraszerű alkalmazással lehet elérni, de jótékony hatásait már pár alkalom után lehet érezni.

Szolgáltatásunkat nem csak a szállóvendégek, hanem a környéken élők részére is ajánljuk. Időpont-egyeztetéshez hívja a hotel recepcióját: 06-94/358-088